طريقة عمل مكرونه بالفراخ والقشطه
طريقة عمل مكرونه بالفراخ والقشطه
المقادير:
الطريقة:
المقادير:
- مكرونه اي نوع تفضيلنه
- صدور دجاج مقطع قطع صغيره
- بصل شرائح
- جزر مبشور
- مشروم(الفطر) شرائح
- كريمه حمراء سائلة ربع ليتر تقريبا
- نص زبده
- ذرة (رشة) فلفل اسود
- 2 مكعب ماجي
- علبة قشطه 250 مل تقريبا
- بطاطس مبشور ثم مقلي للزينه
الطريقة:
- يُحمص البصل مع المشروم والدجاج وقليل من الفلفل الاسود من غير زيت لحد ما يشرب ميته
- ضعي نص زبده عليهم وحركي جيدا لحد ما الدجاج يستوي
- ضيفي الجزر لحد ما يذبل قليلا
- زودي الكريمة على الدجاج وسبيها على النار لحد ما تغلي
- ضيفي الماجي حسب ذوقك للملح (ولايوضع ملح لانه الماجي ملحها كافي).
- ضيفي القشطه واخلطيها جيدا
- ضيفي مكرونة روعة بعد سلقها بماء وملح
- اخلطي الجميع جيدا ثم ضعيهم في طبق بايركس ودخليهم الفرن قليلا
- وعند التقديم زيني طبق المعكرونه بالبطاطا المبشورة المقلية
طريقة عمل مكرونه بالفراخ والقشطه
Reviewed by مكرونة روعة
on
6:30 ص
Rating:

ليست هناك تعليقات: