Top Ad unit 728 × 90

طريقة عمل مكرونه بالفراخ والقشطه

طريقة عمل مكرونه بالفراخ والقشطه

المقادير:

  • مكرونه اي نوع تفضيلنه
  • صدور دجاج مقطع قطع صغيره
  • بصل شرائح
  • جزر مبشور
  • مشروم(الفطر) شرائح
  • كريمه حمراء سائلة ربع ليتر تقريبا
  • نص زبده
  • ذرة (رشة) فلفل اسود
  • 2 مكعب ماجي
  • علبة قشطه 250 مل تقريبا
  • بطاطس مبشور ثم مقلي للزينه


الطريقة:

  1. يُحمص البصل مع المشروم والدجاج وقليل من الفلفل الاسود من غير زيت لحد ما يشرب ميته
  2. ضعي نص زبده عليهم وحركي جيدا لحد ما الدجاج يستوي
  3. ضيفي الجزر لحد ما يذبل قليلا
  4. زودي الكريمة على الدجاج وسبيها على النار لحد ما تغلي
  5. ضيفي الماجي حسب ذوقك للملح (ولايوضع ملح لانه الماجي ملحها كافي).
  6. ضيفي القشطه واخلطيها جيدا
  7. ضيفي مكرونة روعة بعد سلقها بماء وملح
  8. اخلطي الجميع جيدا ثم ضعيهم في طبق بايركس ودخليهم الفرن قليلا
  9. وعند التقديم زيني طبق المعكرونه بالبطاطا المبشورة المقلية
طريقة عمل مكرونه بالفراخ والقشطه Reviewed by مكرونة روعة on 6:30 ص Rating: 5

ليست هناك تعليقات:

نموذج الاتصال

الاسم

بريد إلكتروني *

رسالة *

يتم التشغيل بواسطة Blogger.