طريقة عمل طاجن لسان عصفور بكباب الحلة
الوصفه دي، سهله وكل الناس بتحبها
طاجن لسان عصفور بكباب الحلة1
مقاديره ببساطه

وطريقه عمايله
عندك انتي بقي وصفات اسهل من كده ؟
طاجن لسان عصفور بكباب الحلة1
مقاديره ببساطه
- كيس لسان عصفور روعه
- 2 ملعقة كبيرة صلصة طماطم
- 750 جرام لحم مقطع كباب حلة
- 3 بصلة (متوسطة و مقطعة قطع صغيرة)
- 10 فص ثوم (مفروم)
- ملعقة كبيرة سمن أو زبد
- كوب ماء
- ملح وفلفل

وطريقه عمايله
- سخني الفرن.
- على نار متوسطة، سخنى السمن حتى تقدح.
- حطي البصل والثوم وقلبي حتى لحد ما لون البصل يبقي بنيًا.
- أضيفي صلصة الطماطم وسبيها“تتسبك” ٢-٣ دقائق.
- أضيفي مكعبات اللحم ، اتركيها على النار مع إضافة الماء تدريجيا لحد ما تستوي اللحمه (قد يستغرق الأمر ٤٥-٦٠ دقيقة).
- ضعي لسان العصفور مع الحم في صنية أو طاجن .
- ضعيه في الفرن لمدة ١٥ دقيقة.
- قدميه ساخنا.
عندك انتي بقي وصفات اسهل من كده ؟
طريقة عمل طاجن لسان عصفور بكباب الحلة
Reviewed by مكرونة روعة
on
6:42 ص
Rating:

ليست هناك تعليقات: